domingo, 19 de febrero de 2012

Viatge EEUU Parcs Nacionals Febrer 2012 19-Febrer-2012

Esmorzem a l'hotel de Victorville i emprenem el camí cap a Flagstaff.
Tenim unes 388 milles i 6 h de camí.
Part del recorregut transcorre per la mítica Ruta 66 i aprofitarem per visitar el Petrified Forest National Park.

Durant el dia trobem des de neu fins a sol, passant per la carretera del Geronimo.

Neu camí al Petrified Forest
Geronimo Road

Durant el dia posem benzina dues vegades (a 3,99 $/gl i 3,379 $/gl), el Chevrolet Impala consumeix bastant més que el C3 està clar.
Arribem al Petrified Forest a les 16 h i "tanca" a les 17 h. Preguntem a informació què implica i si tenim temps per visitar el parc i ens diuen que sí. La norma només marca que a les 17 h hem d'estar dintre el cotxe conduint cap a la sortida més propera, sense fer parades (ni mirar enrere o ens convertirem en pedra...)
Ens dóna temps a conduir tota la "Scenic Route" i fer les parades de rigor just abans de les 17 h i fins i tot presenciem una tempesta de neu.

Visitors Center del Petrified Forest
El Petrified Forest és un antic bosc que, va ser cobert per cendra volcànica, impedint la putrefacció ràpida de la fusta. La pluja va dissoldre material de la cendra volcànica que va anar farcint els troncs al mateix temps que s'anaven descomponent i el material, cristal·litzat va anar substituint la fusta. El resultat és una extensió immensa de trons petrificats amb uns colors preciosos. La zona del Painted Desert és també digna de veure.

Troncs petrificats
Fusta petrificada
Painted Desert

Quan arribem a Flagstaff està tot força nevat i preciós...


L'hotel Days Inn Flagstaff - West Route 66 és xulíssim i amb molt d'ambient de la Ruta 66 ja que està situat a la mateixa carretera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario