viernes, 12 de agosto de 2011

Viatge a Croàcia 1ª etapa: Barcelona-Venècia

A les 6:43 del matí (històric en el nostre currículum!!!) sortim de casa amb el cotxe carregat de coses i nosaltres carregats de ganes de vacances.
Per una vegada anem molt bé de temps.

Com sempre parem a esmorzar a l'àrea de servei de La Selva a l'AP-7. No és que tingui res d'especial, però ja s'ha instituït com una tradició en els nostres viatges en cotxe.

La gran sorpresa ens l'emportem quan passem per La Jonquera (feia gairebé un any que no hi passàvem) i han retirat les casetes! Ja som ciutadans de primera i tenim una frontera sense frontera! 

El dia transcorre entre autopista i autopista, trepitgem tres països en un dia (Espanya, França i Itàlia).

Per cert, preus actuals del gasoil:
Benzinera del Racc (Av. Gregorio Marañon, Barcelona): 1,238 €/L
Benzinera de l'autopista a prop de Niça (França): 1,41 €/L

Arribem força tard (sobre les 21:30 h) a l'hotel Nuova Aurora. Ben bé no és a Venècia, sinó a Marghera, una població pertanyent al municipi de Venècia no excessivament maca, però sí pràctica per pernoctar-hi.
L'hotel no és gaire sofisticat, però està net i bé de preu (75 € per l'habitació triple). La noia de la recepció ens va atendre molt amablement i fins i tot va fer dues trucades telefòniques per aconseguir-nos un lloc per sopar.

Anem a la Trattoria del Bocoeto que està a uns 200 m de l'hotel. Es tracta d'una típica trattoria italiana amb una gran varietat de pizzes, molt bones i abundants. Al final del sopar ens van portar fins i tot unes pastetes i això que ja estaven plegant. Personal súper-amable i lloc més que recomanable!

Amb la panxa plena i el repel·lent de mosquits a mà, anem a dormir!

No hay comentarios:

Publicar un comentario