viernes, 24 de febrero de 2012

Viatge EEUU Parcs Nacionals Febrer 2012 24/25-Febrer-2012

Passem aquests dos dies a Las Vegas, voltant-la d'hotel en hotel i d'outlet en outlet.
En aquesta ciutat hi ha diversió a cada cantonada.

Digne de destacar:

Outlets: Com sempre, visitem els Premium Outlets Nord i Sud 

Buffets: Apart del buffet del Luxor (More) i l'Excalibur (Roundtable Buffet), un dels dies (fora de cap de setmana) dinem al Carnival Buffet a l'hotel Rio. Molt recomanable i amb una gran varietat de menjars de diferents llocs del món (asiàtic, mediterrani, mexicà, americà, etc.). No és car per la relació qualitat/preu (uns 23,75 $ amb impostos).

Centres comercials (no outlet): Visitem el Miracle Mile Shops a l'hotel Planet Hollywood. No està malament, però no mata tampoc. Moltes botigues que no coneixem i preus no excessivament barats.
També ens acostem al Town Square a la part més al sud de la Strip i veiem amb sorpresa com la llibreria Borders que hi havia ha sigut reemplaçada per un supermercat (segons el que llegim a internet devia tancar l'estiu de 2011).

Anècdotes: El Quim surt una nit a comprar aigua a la botiga Grand Canyon Experience on es pot trobar des de menjar i beguda fins els souvenirs més horteres (i barats!) i al carreró del costat presencia una escena digna de la sèrie Vegas Strip quan un policia encasta un borratxo contra el capó d'un cotxe per detenir-lo.

A Las Vegas existeixen caixers automàtics de tipus Drive Thru i treiem calers sense baixar del cotxe! (i pobre de tu que ho facis, ja que la llei ho prohibeix en aquest tipus de caixers).

Visita especial: Gold and Silver Pawn Shop. Després d'haver vist moooolts capítols de la sèrie sobre la botiga, no podíem deixar de visitar-la. Ens costa uns tres viatges en cotxe ja que la botiga és súperpopular i hi ha unes cues monumentals per entrar-hi. Ens hi comprem dues samarretes de record.

I això només és un tastet de les voltes que hi vam arribar a fer per la Sin City...

Jardí del Bellagio amb el tema Any Nou xinès
Gold and Silver Pawn Shop i una miqueta de cua
Gold and Silver Pawn Shop per dintre (as seen on TV!)
Hauran venut ja aquesta preciosa màquina de discos? Si la voleu... 10000$

No hay comentarios:

Publicar un comentario