lunes, 27 de junio de 2011

Sicília 27-juny-2011 Etna, Monforte Marina

Ens llevem més d'hora i anem cap a l'Etna.


Vista de l'Etna
Després dels dies que portem a l'illa i d'haver gastat diners de manera decebedora i sentir-nos parcialment estafats hem decidit que pujarem fins a on es pugui amb el cotxe. Que no pagarem guia, telefèric, 4x4, etc.

El camí de pujada ens reserva sorpreses como aquest vehicle en una rotonda, com a mínim, curiós.



I també comprovem que tot està d'allò més brut i ens ratifiquem en la posició de no subvencionar que es continuï descuidant tot d'aquella manera.
Brutícia a l'Etna
El paisatge, però, val la pena:










Continuem el camí cap a Milazzo i de camí parem a dinar en un àrea a l'autopista.

Un cop arribats a Milazzo, noves decepcions. La majoria d'agències que vénen els bitllets per anar a alguna de les illes Eòlies estan tancades (són les 4 de la tarda!!!), en alguna no saben els horaris del ferries i en la que trobem resposta ens confirma que a aquella hora (són les 4 de la tarda!!!) ja no hi ha possibilitat d'anar i tornar a cap illa en el mateix dia.

Ho deixem per impossible...

Decidim prosseguir el camí cap a Monforte Marina, on tenim l'hotel.
Anem a dormir al Nacional Hotel que està a la carretera. S'hi pot aparcar al carrer de darrere. L'habitació ens costa 58 € amb esmorzar. L'atèn una noia molt eficient i simpàtica, que a més parla castellà i té una conversa molt agradable. L'hotel està reformat amb bon gust.

La noia de l'hotel ens recomana un restaurant proper (uns 200 m) que es diu Nuvolari. Té terrassa i un ampli menjador i està força bé.

Fem la nostra última nit a Sicília.

No hay comentarios:

Publicar un comentario