viernes, 24 de junio de 2011

Sicília 24-juny-2011 Monreale - Marsala

Ens llevem i esmorzem. Al menjador de l'hotel podem comprovar com es pot "reparar" una gotera amb un DIN A4 enganxat amb xinxetes.

Tornem al centre de la ciutat i ens dirigim novament al Palazzo dei Normanni i ohhhh! La Cappella Palatina està a punt de tancar per un casament. Una altra vegada no la podem veure... Haurem d'esperar a l'últim dia, però bé, diuen que les coses bones es fan esperar.

Decidim encaminar-nos a Monreale, una catedral situada en una muntanya als afores de Palerm.
No ens resulta fàcil trobar el camí perquè les indicacions tampoc no es pot dir que sobrin i se'ns fa l'hora de dinar. Parem en un "garito" als afores de Palerm on mengem arancini en plan ràpid i on ens indiquen com arribar a Monreale, agafant el Corso Calatafimi.

Al final no era tan difícil. Aparquem a l'entrada del poble, tot i que suposi caminar més i fer una bona pujada, ja que més enllà tot l'aparcament és de pagament. I el parking que indiquen els lletreros té una rampa d'entrada que ja fa por!

La catedral és impressionant i la visita ens compensa les voltes que hem arribat a donar per arribar-hi.

Interior del Duomo de Monreale
Continuem el nostre camí i ens dirigim a Marsala, on passarem la nit.

Arribem a l'hotel B&B Zio Ciccio, 60 € la nit amb esmorzar, regentat per un amable matrimoni i just a davant del mar.
Ens recomanen un restaurant (pizzeria Nashville, a la Piazza Francesco Pizzo) força proper, al mateix poble per anar-hi a sopar. El menú de peix és abundant i molt recomanable.


En arribar de sopar estan fent focs artificials per les festes de Sant Joan, festiu també a Marsala i els veiem des de les escales de l'hotel amb els propietaris, mentre ens comenten els seus projectes de fer-hi un restaurant.

Després a dormir i demà més!

No hay comentarios:

Publicar un comentario