miércoles, 21 de septiembre de 2011

Centreuropa tornada a casa 21-septembre-2011

Ens llevem a les 6:30 i sortim de Mosonmagyarovar. Aviat deixem Hongria i tornem a Eslovàquia, on esmorzem, i després a la República Txeca.
Unes obres a l'autopista a Txèquia ens fan perdre força temps i arribem a l'aeroport una mica justos.
Intentem trobar una benzinera per tal de tornar el dipòsit ple, però no n'hi ha cap d'assenyalada. Com que el temps va just, decidim tornar-lo amb mig dipòsit que tornar-lo tard. El noi que inspecciona el cotxe ens dóna el vist-i-plau i li preguntem quant ens carregaran pel combustible però, o no ho sap o passa de dir-nos-ho.

Anem cap a la terminal 2 i esperem per poder facturar. Dinem a l'aeroport mateix i no és excessivament car: una amanida bastant gran, una empanada de verdures a la graella i un croissant de pernil i formatge i dues begudes uns 15 €. És, com a mínim sorprenent que es pugui fumar en restaurants tancats a l'aeroport.

L'avió surt raonablement a l'hora i arribem a Barcelona "on-time". Recollim la maleta i tornem a fer el periple dels autobusos...

Arribem a casa i la nostra gateta Peke està feliç de rebre'ns i nosaltres d'abraçar-la!

1 comentario:

  1. Rebut càrrec de 94,60 € en la targeta de crèdit per part de la companyia de lloguer de cotxes. Realitzades dues reclamacions a través de formulari d'atenció al client en castellà i en anglès, per esclarir exactament a què correspon.
    Si el cotxe era un Micra i tenia mig dipòsit ple o bé la benzina la cobren a 4 €/L o bé hi cabien 70 litres més. En tot cas, que ho aclareixin, que ningú ens havia explicat res. No llogueu amb Sixt, només donen problemes!

    ResponderEliminar