viernes, 16 de julio de 2010

De L'H a Nordkapp - 16-juliol-2010

A l'endemà sortim cap a Hamburg, travessant gairebé tota Alemanya. Hem conduït més vegades per Alemanya, però mai haguéssim imaginat que acabaríem tan farts d'embussos. Si a casa la gent va com borregos, tothom cap al mateix lloc, en això els alemanys no són millors.



A l'entrada a Hamburg vam parar a un Lidl. El Lidl és força més barat a Alemanya que a Espanya, com tantes altres coses. Si tenim en compte els sous alemanys, imagineu-vos com els hi resulta el Lidl a ells... Ens vam aproveir de pa (un pa acabat de fer perquè els Lidl tenen forn allà mateix, 1 kg = 0,99 €), crema solar (factor 30, marca blanca 3,99 €) i xampú Fructis (250 mL 1,49 €). El xampú Fructis és el nostre preu de referència en els viatges, a on anem, busquem un súper i mirem el preu del Fructis. De moment, no hem trobat cap país on sigui tan car com a Espanya (ni on variï més de preu). A la tornada, de pas de nou per Alemanya carregarem amb més Fructis i altres coses que puguin estar millor de preu aprofitant que anirem més buits.


L'hotel d'Hamburg ens costa notablement de trobar, tot i estar a prop de l'aeroport. Les indicacions que oferia la web, a través de Google Maps, no són del tot acurades.


En aquest hotel suposadament hi ha internet gratuït a les zones comunes, però donat que és via cable i que hi ha més gent intentant infructuosament connectar-s'hi, desistim. Per la resta, el que s'espera d'un Mercure: practicitat i comfort a un preu decent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario