martes, 20 de julio de 2010

De L'H a Nordkapp - 20-juliol-2010

No hi ha manera de sortir de la tenda, plou a bots i barrals i a sobre, a la meravellosa tenda hi entra l'aigua; a qui se li acut anar amb una tenda del Carrefour per un camping tipus El Toro Bravo a Noruega, on no para de ploure i fa un fred que pela. Total, que al final, gràcies a la inspiració divina i fent uns invents del Tebeo  podem desmuntar la tenda sota la pluja i gairebé sense mullar-nos.



Davant del panorama i la lentitud a les carreteres decidim canviar els plans i fer el recorregut Bergen-Trondheim en dos dies. En quant a temps i visites, ens surt de perles, però des del punt de vista económic i de camping, potser no tant. Durant el trajecte, pugem al primer ferry del viatge (Hella) i el C3 trepitja el seu primer vaixell. El trajecte és curt, però intens, l'emoció ens embarga, així, com el preu del ferry ens embarga la butxaca (98 NOK per uns 15 min). Anem a petar a un camping a Lom,



 aproximadament a mig camí de Trondheim, bastant més car que la mitjana i la dutxa es paga, tot i que no ens ho han avisat. I per rematar la jugada, torna a amenaçar pluja, la qual ja ens ha acompanyat gairebé tot el dia.


Aquella tarda ens trobem una parella de valencians hippies que vénen de Nordkapp i ens diuen que les illes Lofoten valen molt la pena.


S'ha d'afegir que a totes les desgràcies de la tenda, ens peta el sabó de rentar els plats que inunda bosses, cotxe i demés i ens passem no sé quanta estona netejant el merder. Al fuet li ha quedat un aroma a taronja que com a mínim és interessant. Un altre dany colateral és la pèrdua del metxero que portàvem que ja no fa foc ni xispa, gairebé fa bombolles de sabó i la roda rellisca. Ah! I al final les tovalloles s'assequen, perquè feien una pudor d'humitat que feia fàstic tocar-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario